Produkty
Ser Maasdamer w plastrach 1 kg

Maasdamer to pełnotłusty, półtwardy ser dojrzewający podpuszczkowy, produkowany z mleka krowiego. Receptura powstała w Holandii na początku lat 90 XX wieku jako alternatywa dla szwajcarskiego sera typ
ZOBACZSer Havarti w plastrach 1 kg

Havarti to pełnotłusty ser dojrzewający podpuszczkowy, produkowany z mleka krowiego.
ZOBACZSer Edamski w plastrach 1 kg

Edamski to tłusty dojrzewający ser podpuszczkowy. Wyrabiany jest z mleka krowiego na bazie receptury z Holandii.
ZOBACZSer Gouda w plastrach 1 kg

Gouda to półtwardy pełnotłusty ser dojrzewający podpuszczkowy, produkowany z mleka krowiego. Receptura pochodzi z okolic holenderskiego miasta Gouda.
ZOBACZSer Gouda wióry ok. 2 ,5 kg

Gouda to półtwardy pełnotłusty ser dojrzewający podpuszczkowy, produkowany z mleka krowiego. Receptura pochodzi z okolic holenderskiego miasta Gouda.
ZOBACZSer Maasdamer blok ok. 3 kg

Maasdamer to pełnotłusty, półtwardy ser dojrzewający podpuszczkowy, produkowany z mleka krowiego. Receptura powstała w Holandii na początku lat 90 XX wieku jako alternatywa dla szwajcarskiego sera...
ZOBACZSer Havarti blok ok. 3 kg

Havarti to pełnotłusty ser dojrzewający podpuszczkowy, produkowany z mleka krowiego na bazie receptury z Danii. Ma pikantny smak, maślany zapach oraz dużą ilość nieregularnych, małych oczek.
ZOBACZSer Gouda blok ok. 3 kg

Gouda to półtwardy pełnotłusty ser dojrzewający podpuszczkowy, produkowany z mleka krowiego. Receptura pochodzi z okolic holenderskiego miasta Gouda. Dojrzewa ok. 6 tygodni.
ZOBACZSer Edamski blok ok. 3 kg

Edamski to półtwardy tłusty ser dojrzewający podpuszczkowy, produkowany z mleka krowiego, o delikatnym, słodkawym, łagodnym smaku.
ZOBACZ